Plázamacskák, karmokat ki!

 

Az utóbbi hetekben kiderült, nem csak engem zavart az egri pláza veszélyes és kényelmetlen pelenkázóinak ügye. Mint korábban írtam róla, egy nyári felháborodott levelem után szeptemberre megerősítették a korábban lejtő lapokat és szivacsos kárpittal vonták be. Az eredmény biztató, a babák biztonságosabban pelenkázhatók az Agria Parkban, mint eddig – de még mindig nem annyira kényelmeses, mint elvárható lenne az egy családbarátként hirdetett intézményben.
Több ismerősöm írt a témában, pozitívan értékelték a pláza javító szándékú lépését, de sokan fanyalogtak is más ilyen intézmények otthonos szoptató-pelenkázó helyiségeire gondolva.
Az nem vitás, Egerben is jó lenne egy külön babáknak, mamáknak kialakított tiszta, nyugodt helyiség, ahol a puttony-csere mellett meg is lehetne szoptatni a legkisebbeket, érdeklődő tekintetek előli menekülés nélkül. Biztosan akadna egy kis átalakítható zug abban a nagy üveg-fém épületben, ami nem mellesleg -számos díja mellett- egy szaklap szerint Európa legjobb bevásárlóközpontja!
Tisztelt Plázamacskák! (Azok a nők, akik bár ugyanúgy párosával járnak a mosdóba, mint a tini csajok, csak épp a csemetéjükkel.) A pelenkázólapok megerősítésének példája mutatja a legjobban: ha szeretnénk valamit, ki kell nyitnunk a szánkat! Néma gyereknek anyja se… (néma anyának pláza se…)
Ha úgy érzitek, szükség lenne egy baba-mama helyiségre az Agria Parkban, írjátok meg ide, vagy a pláza honlapján lévő üzenet ablakba, esetleg tegyétek szóvá ott helyben az információs pultnál!
Ennek az intézménynek presztízs-kérdés kell legyen, hogy elégedettek-e a jövő pláza-nemzedékét istápoló édesanyák!

Kategória: Gyerekes nézőpontból, Nincs kategorizálva, Okoskodós-megmondós | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*