Szaporodj hangya-banda!

  

Fiatal mozikedvelők verődtek csapatba, hogy a hazai filmszínházakat megtöltsék – nézőkkel és jó filmekkel. Kitaláltak egy új filmforgalmazási modellt, ami a közönség óhaját és lehetőségeit veszi figyelembe, na és olyan szépen hangzik, hogy az ember könnyedén rálegyint: mese habbal! Aztán nemrégiben 82 %-os kihasználtságot produkáltak a Kispálfilmmel (ami a zenekar népszerűségét tekintve is hihetetlen), a modell bizonyított. Most egy 6 alkotásból álló bérlettel álltak elő, a fiataloknak friss és izgalmas filmeket kínálnak elérhető áron, az ország számos mozijában egy időben történő vetítéssel. Egerben is bemutatkozik a Magyar Hangya Mozgalom és a HangyaPass!

A HangyaPass egy 6 filmes bérlet, amit csak az első film vetítéséig lehet megvásárolni, kb. 3 film áráért. Nem kell az összes programunkat átlapozni a naptárban, mert a Pass átruházható. Ha nem tudsz valamelyik vetítésre elmenni, küldd el Anyut! (na jó, lehet Apu, tesó, haver is…)
A bemutatók előtt friss kisfilmeket mutatnak be, ez önmagában olyan csemege, amihez csóri egri ritkán jut hozzá – legalábbis mozivásznas kivitelben.

Május 24. A prímszámok magánya – ez a film lesz a „bizonyítás” a csapat részéről. Tesztjegyet lehet rá venni és ha bejön a program, a bérletet megválthatod a többi filmre (persze olcsóbban).
Május 27. Enter the Void
Május 31. Attenberg
Június 7. Mint hal a vízben
Június 21. Vagyunk, akik vagyunk
Június 28. Tilva Ros

A Magyar Hangya Mozgalom egyébként valódi közösségi igényeken alapuló filmforgalmazáson dolgozik, a következő Pass-sorozat filmjeit szavazással választják ki a nézők. A kezdeményezés akkor lesz igazán alulról szerveződő, ha sikerül mindenhol megalakítani a Hangyabolyokat. A helyi aktivisták négy nagyvárosban már nekiálltak szorgoskodni, reméljük, a következő boly már Egerben alakul meg. Középiskolásokat, fősulisokat, lelkes fiatalokat várnak, akik tenni akarnak a hazai mozikultúráért. Na jó, a csatlakozás lehet egészen öncélú is: legyenek jó filmek Egerben! A végeredmény ugyanaz, nem?

Kategória: Nincs kategorizálva, Okoskodós-megmondós | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*