Az év első egri babája


Kicsivel több, mint egy éve néhány ismerősöm azzal nyaggatott, újévi baba lesz-e a gyermekem. A legtöbbet faggatózó fiatalember most 2011 első egri babájának édesapja…

Vicces egybeesés. Az első gondolatom az volt, jól megtáncoltatta az asszonyt a szilveszteri buliban, hogy a várva várt leány csemete útnak induljon kifelé.

Franciska 2011. 01. 01-én, 5 óra 45 perckor látta meg a napvilágot (már ha igazak az egriszin.hu értesülései). A boldog apuka telefonja azóta is folyton foglalt, így a szülésről csak annyit tudok, a kiscsaj 2,75 kg-mal született és édesanyjával remekül vannak. Ez utóbbiról tanúskodnak a heol.hu felvételei, ahol a boldog anyukára úgy vigyorog a polgármester, mint a fakutya. Na, tavaly többi között ezért nem akartam újévkor szülni…

Én nem tartozom a gyermeküket rövid vajúdás után hipp-hopp kipottyantó -egyébként végtelenül szerencsés- nők táborába. A fejem mindkét szülésem után úgy nézett ki, mintha vasrúddal veregették volna napokon keresztül – és úgy is éreztem magam. Ha ekkor még polgármesteri látogatásban is részesülök, fotós kísérettel, tuti belehalok! Nem vagyok túlzottan hiú, de higgyétek el, a rólam készült képekkel fiatalokat lehetett volna riogatni a felelőtlen szexuális élettől!

Örülök, hogy Franciska édesanyja a legkevésbé sem tűnt megviseltnek a róluk készült fotókon. A kislány pedig igazi tünemény, imádom a pihehajas bébiket! A tavaly engem nyúzó ismerős bizonyára most nagyon boldog. Szerintem mára már neki sem annyira fontos az „újévi” jelző, annyira várták ezt a babát!

Bármikor szülessen egy gyermek, az új élet maga a csoda.

ui: Sok boldogságot, egészséget a kis Franciska Csengének és Édesanyjának!

 

Kategória: Gyerekes nézőpontból, Nincs kategorizálva, Okoskodós-megmondós | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*