Izzadó nőket kukkol a sarokból

 

Hiába a feszes popsi, dudorodó bicepsz és kockásodó has, az egri Baba-Mama Szabadidő és Életmód Alapítány edzői egyelőre vesztésre állnak a tornatermükben fel-felbukkanó penésszel szemben. A klubban -amit mindenki csak „Babamamaként” ismer- rengetegen sportolnak, köztük én is és gomba ide vagy oda, imádok ott izzadni!

Az Alapítvány tavaly költözött a Törvényház útra, a játszóház fölé. Először kicsit fura volt, hogy időnként gyerekek és várakozó szülők hadán kell átjutni a teremhez. Gondoltam, ez a bemelegítés része. Ha itt elbuksz, gimnasztikázz még kicsit otthon, míg újra nekidurálod magad! Aztán persze ezt is megszoktuk, figyelmünket az öltöző és a terem méret-, illetve komfortgondjai kötötték le.

Kis szünet után -amit személy szerint igen nehezen éltem meg- ősszel már felújított helyiségek várták a kritikus, de hűséges közönséget. Örültünk, hogy nagyobb és szebb lett a tornatér, kényelmesebb az öltözési lehetőség. Na ezt is megoldották – gondoltam. De az időjárás hűvösre fordulásával odabenn felbukkant egy hívatlan látogató: a penész!

Az alattomos vendég bérlet váltása nélkül vesz részt minden órán a nagyteremben, a sarkakból figyeli a párában ziháló lányokat, asszonyokat – mert férfi ide nem sűrűn teszi be a lábát.(Ez utóbbit nem sokan bánják, hisz ki akarná, hogy a testformálás e verejtékes munkáját hímszemélyek is lássák?!)

Ha a terem tele van izmosodni, fogyni vágyó nőkkel, rövid idő után akkora a gőz, hogy egy agysejtekkel kevésbé megáldott maca azt hihetné, az égő zsír füstje teszi láthatatlanná a körülötte lévők körvonalait. A klubot működtetők először egy „mikiegér” ablakventillátort szereltettek be, ami persze semmit sem ért azon túl, hogy többen cukinak találták a kis szerkezetet. Talán picit segített volna a bukóablak -felújítás után szinte azonnal elromló- nyithatóságának visszaállítása is, de mintha ez senkinek sem jutott volna eszébe.

Miután a gomba újabb rózsákat rajzol a falakra, a napokban egy elektromos páramentesítő gépet is beüzemeltek. Ez úgy tűnik, beválik, vagy legalábbis kihúzhatjuk vele tavaszig komolyabb egészségkárosodás nélkül. A penész ugyanis asztmát, allergiát okozhat.

Amint a „döggel” sikerül leszámolni, a „Babamama” lesz a legfrankóbb csajos edzőhely Egerben (bár az én szememben már most is az, amit a heti háromszori látogatásom is bizonyít). A kisterem megnyitásával, egyben az órarend bővülésével igazán változatos mozgási lehetőségeket kínálnak. Az edzők kedvesek, az órák jó hangulatúak. A kismamák és a GYED-en, GYES-en lévő anyukák kedvezményesen sportolhatnak, de a teljes ár is abszolut barátinak nevezhető! A gyermekfelügyelet is megoldható már egy kis plusz pénzért.

Szóval fogynak a kifogások, nincs miért otthon ülni, popót növeszteni.:)

 

Kategória: Fitt-mama, Gyerekes nézőpontból, Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*