Holnap jön SP

Holnap Egerbe látogat Schmitt Pál köztársasági elnök. Elméletileg. Nagyon várják már mindenhol. Kilencre jön a Városházára, de fél 8 után már senkit nem engednek se ki se be. Előre kellett akkreditálni. A Dobó téren is várják. Eventet is csináltak a tiszteletére a facebookon.
Úgy volt, hogy előadást tart a főiskolán az Alaptörvényről, de úgy döntött nem szeretné megzavarni a vizsgaidőszakot, ezért inkább nem mond semmit. Bár szerintem attól fél, hogy valaki felveszi az előadását, és azt szóról-szóra felhasználja a doktori disszertációjához. Pedig az csúnya dolog. Minden főiskolás tudja, hogy lopni szabad, csak írd le honnan loptad.

Ma egy közleményt kaptunk a katasztrófa elhárítástól.

“… Az ügyfélbarát ügyintézést szem előtt tartva 2012. január 1-jétől Füzesabony városban a tűzoltóság laktanya épületében az előzetes tervek szerint kihelyezett ügyfélfogadást tartanak, minden héten, pénteken 8.00 – 13.00 óráig.”

Ma január 18-a van. Valaki mondja már meg, hogy ez a mondat milyen módban és időben van. De szép is a magyar nyelv. 🙂 És mi történik a katasztrófa elhárítás ügyfélfogadásán?
Még a végén Józsinak lesz igaza: „ A nagyobb tüzeket előre be kell jelenteni, a kisebbeket meg be kell vinni. „

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*