eFeN

Kedves virtuális Publikum!

A CEN után jelentkeztünk utoljára, miközben készültünk a következő fellépésre, az eFeN-re, a Republic előtt. Ebből adunk nektek most egy kis ízelítőt.

Kicsit szét volt szóródva még a csapat az előző buli után, mindenki máshogy tudott hazajutni Egerbe. 🙂 Ki kellett még menni Szalókra a dobért, elmenni Levi alapjáért, és egy-két dolgot még be kellett dobni a koncerthez. Fél 5-re mindenki odaért a helyszínre, nyugisan felpakoltunk a Republic elé, és kezdődhetett a soundcheck. Ez elsősorban nekem volt egy elég nagy kihívás, ugyanis egy Digico SD-8-as pulttal kellett dolgoznom, amit eddig csak képen láttam. 😀 Kicsit tovább tartott betekerni a zenekart, de megoldottam. 🙂 Sajnos a közönség igencsak foghíjas volt, de aki ott volt lelkes volt. 🙂 Sátorhoz képest jól szólt a banda, jól is érezték magukat a színpadon, élvezet volt őket hallgatni. Miután lement a koncert, a backstage-ben a srácok riportot adtak a Líceum TV-nek nem kis szenvedés árán. Szegény TV-sek. 😀 Ezután a próbaterembe vezetett az utunk, majd haza, illetve különböző szabadtéri és fedett vendéglátóipari alegységekbe. Annak ellenére, hogy nem voltak sokan, jó buli volt, és köszönjük azoknak, akik eljöttek, illetve az eFeN szervezőinek a lehetőséget!

A következő fellépésre május 29-én vasárnap kerül sor, az A38 és a Szerencsejáték Zrt. szervezésében megrendezésre kerülő Talentométer középdöntőjében, ahova mindenkit várunk sok szeretettel, és izgalommal, ugyanis nagyon szeretnénk továbbjutni a döntőbe, és ha ez valóban sikerül, örülnénk, ha minél többen tanúi lennétek ennek! A 10 csapatból 2 juthat csak tovább, úgyhogy oda kel pirítanunk rendesen. 🙂 De bizakodóak vagyunk, és várunk titeket is sok szeretettel! 🙂

Üdv:

Benji

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

One Response to eFeN

  1. avatar Koczkaapa szerint:

    Pestről hazafelé Levi kicsit álmos volt de estére jól nyomta! Szerintem lehetett volna jobban beállni, de az jóval több idő és pult-ismeretet feltételezett volna. Tűrhetően szólt a banda, gond nem volt. Gratulálok a Corvinus első helyhez!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*