Februári eseményekről

Február 5-én meridián mérést végzett Kurucz Erzsike a bejelentkezett klubtagjaink részére.

Február 7-én Kocsor István klubtagunk tartott előadást Érdekességek több témakörben címmel

Február 12-én Takács Lajosné Évike Szépirodalmi percek címmel Mikszáth Kálmán és Móricz Zsigmond életéről és munkásságáról beszélt.

Február 14-én Valentin napi kvízműsort állítottak össze a Gondozási Központ dolgozói: a kérdések a szerelemről, az irodalomról és zenéről szóltak. Könyveket nyert 3 szerencsés klubtagunk.

Február 19-én receptklub keretében hagyományos farsangi ételek elkészítését mutatták be.

Február 21-én Vágnerné Anikó klubtagunk tartott bemutatót Felnémet múltjáról és jelenéről, a Felnémet történetéről szóló könyv alapján. Bemutatta, hogyan jelenik meg Felnémet az Interneten.

Február 26-án könyvtári órák keretében Vitkócziné Editke tartott előadást.

Február 28-án nagyszabású farsangi előadást láthattunk a klubtagok előadásában: Hófehérke és a hét törpe, Piroska és a farkas valamint Jancsi és Juliska történetét láthattuk kicsit másképpen: versben és dalban elbeszélve. Majd meglepetésként a Gondozási Központ dolgozói tartottak egy nagyon mulatságos rádiófelvételt szintén Hófehérkéről és a hét törpéről. Ezután a jó hangulatot élőzene adta és vendéglátással folytatódott a délután. A mulatozásnak csak az erőnlét és a tagok  egészsége szabott határt.
A farsangról készült képek itt tekinthetők meg: https://agria.hu/fgkp/?p=150

A bejegyzés kategóriája: Események
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*