Utazunk

A bécsi reptér labirintusát illetve brynzájuktól megfosztott szegény szlovák kollégáinkat hátrahagyva, egy pár Frankfurterrel és egy csapolt  Gösserrel gyomrunkban végre becsekkoltunk dubai járatunkra. Nem késtünk sokat, az út simán telt, a mennyezeten váltakozva felgyulladó ledecskék igazi ezeregyéjszaka-feelinget nyújtottak, a dubai reptér látványa pedig kárpótolt a Narnia megnézetlen utolsó 10 percéért is. Az ott töltött 9 óra alatt azonban kiderült, hogy a monumentális üvegcsoda belül kényelmetlen, magát nyugágynak álcázó kinzóeszközöket tartogat a pihenni kivánó gyanútlan turisztok számára. Ez még nem lett volna baj, ha kora reggel a mellettem elalvó Apa (WZ) helyett nem egy korosodó arab faszit találok, aki valószínűleg elvből nem mosott lábat az utóbbi években… A bangkoki járat mondhatni megkoronázta a napot, nem maradtak el a fejhangon vihorászó arab picsák és a légörvényben pánikoló, “hánykolódó” orosz nők sem. Egy nap repkedés után végre megjöttünk, 31 fok, este 11. Szállás a backpacker-ghetto Khao San Rd. közepén, hatalmas a buli, olcsó az eredeti Gucci pénztárca, lesz mit vinni vásárfiának 😀 Este vacsi, holnap jönnek a templomok. Azaz inkább mi megyünk.  (Andris)

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

6 hozzászólás a(z) Utazunk bejegyzéshez

 1. avatar Judit Petrásovits szerint:

  savatika!:-) egy khao padot nyomjál léci a nevemben, meg rám foghatsz több zacskó ananászt, mangot, banánt, némi pálcikásat, egy singhat, meg amit még gondolsz:-)
  puszi
  Jutka

 2. savatikaaa!
  nyojál a nevemben pár khao padot, rákot,meg sok-sok ananászt, mangot, pálcikásat, némi palacsintát, jöhet pár singha, meg fogjál csak rám, ami még eszetekbe jut.
  puszi Jutka

 3. avatar Judit Petrásovits szerint:

  savatikaa! nyomjál a nevemben némi khao padot,rákocskát, sok-sok ananászt, mangót, pálcikásat, palacsintát, jöhet némi singha is a kedvedért..
  puszi Jutka

 4. avatar Judit Petrásovits szerint:

  és ha még nem szól volna valaki hozzá, akkor írok újból. merhogy úgytűnt, nem küldte el a hozzászólásaimat, de most már van egy csomó…

 5. avatar Bikka szerint:

  Remélem beszereztek nekem egy Gucci-t! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*