Nagyszerű verseny: egymásra mutogatásban érem!

pal_sos.jpg

Köszöntöm az Olimpia eseményeit követőket. Ma ismét hazai érintettségű politikusok versenyeznek, így mi is ott vagyunk. Ma két versenyzőnk, Pál György szocialista képviselő és Sós István alpolgármester mérettette meg magát a ringben, egy régi, nemes hagyományokkal bíró sportágban – az egymásra mutogatásban!

Nagyon vártuk ezt a pillanatot, hiszen mindkettőjükben buzog a tettvágy. Az egyikben azért, mert már nincs a városvezetésben, a másikban talán azért, mert kirúgatta Pál a jó kis állásából. Feszültség, személyes indíttatás, ezek a legjobb gyúanyag egy meccshez. És igen, máris kezdődik!

– Amikor Sós alpolgármester úr volt…

– Emlékezzen Pál képviselőtársam, hogy amikor négy évvel ezelőtt…

– Ez nem igaz, mert amikor Ön néhány éve még…

– Ezt Önnek jobban kell tudnia, hiszen ott volt, így aztán…

Nem hiszünk a szemünknek! Hihetetlen küzdeni akarás, a másik megsemmisítése és belealázása a padlóba. Micsoda küzdőszellem, igazi jó példával járnak az egriek előtt. Ezek már szinte szeretik egymást, ahogy folyamatosan egymással “keringőznek”. Ismerik egymás mozdulatait, reakcióit, így alaposan fel is tudnak készülni egymásból.

A küzdelem kiegyenlített, Sóst csak a frakció együttérzése menti meg a bukástól. Érzi maga is, hogy ez nem igazi győzelem, rá is néz Pálra. Magasztos pillanatok ezek, egymás szemébe néznek, megtörténik a kézfogás. Két év múlva találkozunk, és elkaplak! – ezek a gondolatok manifesztálódnak. Ezek még küzdeni fognak egymással! Pál végül rezzenéstelen arccal figyeli, ahogy Sós nyakába kerül az érem.

Brávó!

Megosztom Facebookon!
Megosztom iWiWen!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Google Buzzon!
Megosztom Google Readeren!
Megosztom Tumblren!

Megosztás:

A szerző

avatar